Így néz ki most az a család, ahol hetesikrek születtek, és mind túlélte a szülést

A pici súllyal született babák mára csinos és ambiciózus fiatalokká váltak és készülnek a felnőtt életre.

Már több mint 18 éve, hogy a McCaughey család élete fenekestül felfordult. 1997 novemberében Bobbie McCaughey-nek hét gyermeke született. A négy fiú és a három lány ugyan pici súllyal jöttek a világra, de valódi csodaként valamennyien életben maradtak. Így ők a világon az egyetlen olyan hetes ikercsapata, ahol mindannyian túlélték a korai születést és az utána lévő kritikus időszakot.

A történet ott kezdődött, hogy a fiatal szülők szerettek volna egy kistestvért az akkor egy éves kislányuknak, Mikaylanak. Ám ők is megdöbbentek, mikor az orvosok megállapították, hogy hét kis magzatot hordoz az anya. Az orvosok azt tanácsolták, hogy elvégeznek egy beavatkozást az anyán, hogy csökkentsék a babák számát. Ám a vallásos szülők ebbe nem mentek bele.

A babák így végül együtt növekedtek, és bár nagyon kis súllyal születtek, de mindenki mindent megtett azért, hogy épek és egészségesek legyenek. Két kicsi egy Cerebrál Parézis nevű idegrendszeri betegséggel született, de megműtötték őket, így ők is egész életet élhetnek, iskolába is tudtak járni.

A babák születését követően nagyon sok segítséget kaptak. Többek között egy nagy házat, anyagi támogatást, dadát. Sőt, az akkori elnök, Bill Clinton is üdvözölte a családot, és felajánlotta, hogy segítenek a gyerekek iskoláztatásában. Az apa elmondta, hogy szerencséjükre, ha valami gondjuk volt, mindig akadt, aki segítsen nekik.A szülők azt szerették volna, hogy gyermekeik teljesen normális módon nevelkedjenek, ne legyek különlegesek, mert csak így érhető el, hogy felnőttként is rendes életet tudjanak majd élni. A gyerekek amúgy sem egyformák, mindegyik egy külön egyéniség. Van közöttük bohóc, könyvmoly, makacs és rettenthetetlen. A népes családnak az is nagy előnye, hogy mindig van akivel lehet beszélgetni, vagy csak együtt lógni egy kicsit. Az apa szerint ez a legjobb dolog a világon, és ő nagyon élvezi - mondta egy vele készült beszélgetésben.


Ezeket láttad már