Tüdővizsgálaton derült ki Judy halálos betegsége..a kislánya mentheti meg az életétEddig csak nagyon kevesen tudták, hogy a népszerű énekesnő, Judy és testvére öröklött betegségben szenved, ami miatt bármikor veszélybe kerülhet az életük, ugyanis gyenge szövetű a tüdejük. S ha mindez nem lenne elég, Judynak korábbi autóbalesetében a bordája átszúrta a tüdejét. Szerencsére azóta nem súlyosbodott betegsége, mégis nagyon kell vigyáznia magára. Maja születésekor az egész család biztonsága érdekében is levették a kislány köldökzsinórvérét - írja a hot! magazin.

Az énekesnő már felnőtt volt, amikor megtudta, milyen fejlődési rendellenességgel született. „Nálam egy tüdőszűrés alkalmával diagnosztizálták a betegséget. Foltot találtak a tüdőmön, és ez minden egyes alkalommal így van - magyarázza Judy a magazinnak. – Tulajdonképpen nálam a baleset után vették észre, hogy gyenge szövetű a tüdőm.


Sajnos a testvérem, Tibor is ezzel a betegséggel küzd - folytatja Judy, és azt is elárulta, zenész testvérének már kétszer el kellett távolítani egy-egy tüdőlebenyét, korábban egyszer már rosszul lett a színpadon. – Akár a légnyomás hirtelen változásakor is bekövetkezhet a baj, szóval a repülés is igen veszélyes számunkra – mondja Judy, aki mára megtanult együtt élni ezzel a tudattal, és amikor kislánya Maja megszületett, többek között azért is döntött gyermeke köldökzsinórvérének levetetése mellett, hogy ne csak Maja, de az egész család biztonságban legyen. – Körülbelül nyolcvan súlyos betegség esetén lehet életmentő segítség a család bármelyik számára az őssejt.

Ezeket láttad már