Heteken belül utolérjük Németország színvonalát, mivel bevezetjük a nyugdíj csökkentéstHirdetés


Gulyás Gergely szerint az elszabadult nyugdíjak miatt nem tud eredményeket felmutatni a kormány, de ennek heteken belül vége, és rendkívüli eredményeket fogunk elérni így.

"Heteken belül utolérjük a Német gazdaság ütemét, ugyanis bevezetjük a nyugdíjak optimalizálását, ugyanis aránytalanul sok pénzt fizet ki az állam a Magyar nyugdíjasoknak, és mondhatni kong az államkincstár ezen okokból. A legtöbb nyugdíjas a félretett pénzéből vígan elélhet élete végéig nem is akármilyen életszínvonalon, ezért a legtöbb idős embert nem fogja különösebben megérinteni a nyugdíj csökkentés, mely először 18 %-os csökkentéssel indul, majd egy újabb 18%, és végül 14 %.

Hirdetés


Ezt 3 éven belül eszközöli a kormány, de már heteken belül érezhetően meg fog telni az államkincstár, mert a források közben már elérhetőek lesznek, de nem kell őket feleslegesen nyugdíjakra kifizetni. Kérném azokat a gazdag idős nyugdíjasokat, akiknél a Magyar magántőke 60%-a lapul a párna hajban, kérem, ne az állam pénzét dézsmálják, hanem kezdjenek el költeni a sajátból is! Köszönjük.."

Hirdetés


Ezeket láttad már