A kislányomat nyakon csípte egy lódarázs, 2 percen belül holtan esett össze, ekkor odalépett egy KISFIÚ és megmentette az életét!
Nem tudom valaki át élt e hasonlót az életben ami tegnap velünk történt Badacsonytomajon voltunk kirandulni a hegyen túraztunk amikor a lanyomat a tarkoján meg csípte egy lódarázs 2 perc alatt eszmeletlen lett szó szerint haldoklott a kezünk között mivel a hegyen voltunk tudtuk sem a mentők sem a helikopter/utobbi a sűrű erdő miatt nem tud oda jutni/ Szinte remenytelen volt a küzdelmünk az en gyönyörű lányom életéért akkor a túrazok közül oda lépett hozzank egy fiú a szüleivel mondta van nála EPIPEN!! Ami az anafilaksziás sokk ellenszere!!!

A Fiú be adta a saját gyógyszerét ami mint ma meg tudtuk közel 18 ezer ft Meg MENTETTE A LÁNYOM ÉLETET ÍGY ELETBEN MARADT MÍG A MENTŐHELIKOPTER meg talált minket ezuton szeretnénk meg köszönni a szabadnapos mentősnek aki csatlakozott es sokat segitett De KÜLÖN KÖSZÖNET A FIUNAK ES CSALÁDJÁNAK NEM TUDOK ELÉG HÁLÁS LENNI ŐK MENTETTEK MEG AZ ÉN KINCSEM ÉLETÉT Szeretnénk őket meg találni hogy illő modon köszönhesük meg BADACSONYTOMAJ 2019 08 08❤❤❤❤KÖSZÖNÖM HA MEG OSSZÁTOK HATHA SIKERÜL MEG TALALNI ŐKET!!!

Ezeket láttad már