19 éve tűnt el Tamás a bajai lakásukból, biciklizni ment, soha nem tért haza Idén lenne 30 éves az a fiú, aki még 2000-ben tűnt el nyomtalanul Bajáról, amikor biciklivel indult a közeli vadasparkba. Till Tamás szülei nem adták fel a reményt, hogy a fiuk előkerül.

Csak egy megrongálódott bicikli maradt az után a 11 éves fiú után, akinek még 2000-ben, éppen gyereknapon veszett nyoma. Till Tamás 19 évvel ezelőtt tűnt el, édesanyja, Katalin azonban mind a mai napig bízik abban, hogy a fia egyszer hazatér. Till Tamás családja azóta is várja, hogy kiderüljön az igazság.

– Biztos vagyok benne, hogy Tomi valahol él. Ha tudna jelentkezni, már megtette volna, hisz kívülről ismeri a telefonszámunkat. Tizenkilenc év alatt miatta nem is változtattuk meg, hogy bármikor hívhasson bennünket – mondta a Story magazinnak Till Tamás anyukája. A fiú eltűnésével kapcsolatban több feltételezés is napvilágot látott: a gyilkosság és az elrablás is felvetődött.

– Valakik elvettek 19 évet az életünkből, amit a gyermekünkkel is tölthettünk volna, mint a többi normális család. Ő persze, így is mindig velünk marad, vele kelünk, vele fekszünk. A szívem felét vesztettem el Tomi eltűnésével, de remélem, egyszer újra egész lesz. Várunk rá, ameddig élünk. Nem adjuk fel a reményt, hogy újra egy család leszünk – tette hozzá Katalin, aki szerint nem az történt, hogy a fia annak idején csak úgy elcsavargott. Úgy véli, sokkal komolyabb az ügy, aminek nyomozását már többször le akarták zárni, de Till Tamás családja nem hagyta.

Mint ismert, a 11 éves kisfiú 2000-ben biciklivel indult el otthonról a vadasparkba egy májusi napon, ám oda már nem érkezett meg. Till Tamás egy akkor született kiscsikót szeretett volna megnézni. Nem maradt más utána, csak a megrongálódott biciklije, amit a családja máig a padláson őriz. A szülők éveken át kutattak a fiú után: ruhában aludtak, hogy azonnal indulni tudjanak, ha fülest kapnak.

Ezeket láttad már