A mai napon Réka itt hagyott bennünket. 3 pici gyermeket hagyott hátra, a legkisebb csak 10 hónapos! Segítsetek!


Kedves Barátaim, Ismerőseim és Ismeretlen emberek!

Összefogást és segítségnyújtást kérek tőletek. Egy nagyon kedves barátnőm, fogadott testvérem a mai napon 39 évesen elhunyt. 3 gyermek maradt árván utána. A képen látható kisfiú 10 hónapos, a középső fiúcska 4 éves, a legnagyobb gyermek egy 12 éves lány. A család és Réka nagy vágya teljesült volna, ha együtt beköltözhettek volna a most épülő házukba. Sajnos a betegség olyan gyors lefolyású volt, hogy ezt már Réka nem élhette meg.


Hirdetés
 Anyagi segítséget, támogatást kérek a család számára, hisz egy GyED-en lévő ápolónő és egy alkalmazásban álló apuka bére a 3 gyermek nevelésére, a Réka kezelésére és az építkezésre is ép hogy elég volt. Az összefogással segíteni tudunk Réka álmának megvalósításában. A család megsegítésére a lent látható számlaszámra lehet pénzt utalni. Kérem tegye ezt mindenki a saját lehetőségéhez képest. Réka méltósággal viselte a betegséget, és küzdött, hogy a gyerekeit minél hosszabb ideig tudja nevelni. Tiszta tudattal készült a végső búcsúzásra, és a Republic együttes Ezt a Földet választottam című dalával fejezte ki utolsó napokban az érzelmeit. Hallgassátok meg ezt a dalt, és emlékezzetek egy anyára, feleségre, gyermekre, testvérre, barátra, munkatársra, aki a Réka volt! Nyugodj békében drága Réka!

Számlaszám: Karácsondi László - OTP Bank 11773133-00941103, IBAN:HU9311773133-00941103-00000000 közleménybe kérlek benneteket, hogy tüntessétek fel „Réka emlékére”.


Hirdetés
Az anyagi támogatáson túl, segíteni tudtok azzal is, hogy ha ezt a segítség kérést minél több emberhez eljuttatjátok megosztásotokkal.
Nagyon szépen köszönöm!

A hír forrás IDE kattintva érhető el

Hirdetés

Ezeket láttad már