45 éves korában elhunyt a világ egyik legszebb nője. Isten nyugosztalja


Chelsi Smith, minden idők egyik legszebb nője, elvesztette a harcot a rákkal szembe. Az 1995-ös Miss Univers győztest 45 éves korában ragadta el a halál.

Hirdetés


Chelsi Smithnél májrákot diagnosztizáltak az orvosok, hosszas és nehéz betegeskedés után feladta a harcot. Shanna Moakler fotómodell, aki szintén ott volt Chelsi Smith Miss Univers győzelménél egy megható üzenettel búcsúzik tőle.Hirdetés
“Nehezemre esik írni erről. Most értesültem arról, hogy jóbarátnőm elhunyt. Nem tudom szavakkal leírni, hogy mennyire vicces, szeretetteljes és intelligens volt. Annyira okos volt. Ragyogott, megváltoztatta az életemet.Hirdetés
Ha nem lett volna ő, a szépsége és az energiája, a csodálatos sorsa, nem lennék most ott, ahol vagyok. Még akkor is megpróbált pozitív maradni, amikor megbetegedett, mindig mosolygott. Sírtam és ő megvigasztalt. Ilyen volt ő. Chelsi, soha nem fogom elfelejteni azokat a hosszú beszélgetéseket és éjszakákat, a dalokat, a harcokat, álmokat… A műsor már nem lesz olyan, mint régen, a világ és a szívem már soha nem lesz többé, amilyen volt. A szívemben őrzőm az utolsó beszélgetésünket, bárcsak jobb barátnő lettem volna. Látogass meg az álmomban királynő, hiányozni fogsz. Szeretlek!” – írta Shanna Moakler az Instagramra.

Chelsie Smith 1995-ben nyerte meg a Miss Univers szépségversenyt. Mielőtt megnyerte volna a neves versenyt ő lett Miss USA.

Hirdetés

Ezeket láttad már