Header Ads

Wiesz Fanni anyukája kitálalt. "A férje a háta mögött "k***vának nevezi, és káromkodik, de siket a lányom és nem hallja"


Tigrisként védelmezné édesanyja a siket modellt: Weisz Fanni anyukája szeretné kimenteni lányát a házasságból, s nem tartja kizártnak, hogy Hajmásy Péter bántalmazza őt.

Jócskán beárnyékolja Lénárt Ágnes és lánya, Fanni kapcsolatát egy jó ideje tartó családi konfliktus, amelyen az sem segített, hogy Weisz Fanni és kosárlabdázó párja, Hajmásy Péter titokban tartották meg esküvőjüket: családtagjaikkal pedig rossz címet és időpontot közöltek. Lénárt Ágnes ezért döntött úgy, kitálal a fiatalok szerelméről.


Hirdetés
– Pétert rajtakaptam egy hazugságon, amivel szembesítettem. Ekkor kezdte ellenem és a fiam, Gábor ellen hangolni Fannit. Ezután volt egy csúnya vitájuk. Egy hatalmas koppanásra mentem be, és arra, hogy mindenféle büdös k*rvának hordja el a lányomat – mesélte a Star magazinnak Weisz Fanni édesanyja.

– Elmagyaráztam neki, hogy akkor sem engedheti meg ezt a viselkedést, ezt a hangnemet a lányommal szemben. Majd elküldtem a háztól, mire ő csak azt hajtogatta: ő is itt lakik. [...] Fanni végül tisztázta a helyzetet, így Péter összepakolt és elment. De hozzátette: jegyezzem meg, bármit megtehetek a lányomért, de nem tudom szexuálisan kielégíteni – árulta el Ágnes a magazinnak.


Hirdetés

Fanni és Ágnes között évek óta feszült a viszony, azóta nem beszélnek /Fotó: RAS-archívum
Péter és édesapja ezt követően számon kérték Ágnest.

– Elmondtam neki, hogy a fia hogy viselkedett a veszekedés során, és mit vágott a fejemhez. Erre az apja csak annyit mondott: jó, de igaza van, nem? Ekkor fogtam fel, hogy nagyon nagy bajban vagyok – emlékezett vissza Fanni anyukája.

A siket modell és párja ezt követően új életet kezdtek, Ágnes pedig azóta sem nagyon tud beszélni és találkozni a lányával. Elmondása szerint Péter eltiltotta őt tőle, s Péter ír neki Fanni nevében.


Hirdetés
Ezért fordult Fannihoz a médián keresztül, ám többször is megfenyegették őt, amiért a nyilvánossághoz fordult.

Ágnes a történtek miatt összezuhant, depresszióval küzdött, de végül talpra állt, s harcol lányáért.

– Az apukám is erőre kapott szerencsére, és ő is azt szajkózza: meg kell menteni ezt a kislányt, mert bajban van! Nem venném biztosra, hogy Péter nem bántalmazza a lányomat. És Fanni biztosan elhallgatná ezt. Oda kell állnom, ki kell szednem ennek a fiúnak a markából – szögezte le a magazinnak Ágnes, aki úgy véli: Péter pszichoterrorban tarthatja a lányát.

Hirdetés