Vasárnap halálos balesetet szenvedtünk a 84-es főúton. Egy csapat motoros mentett meg 3 embert, egy sajnos nem élte túl. Őket keressük!


Emberek! A segítségeteket szeretném kérni. 2018.08.26.-án 11 óra 9 perckor a 84-es számú főút 57-es kilométer szelvényénél, két személy gépkocsi ütközött össze. A Fiat puntoban az egyik osztálytársam ült bent 3 barátjával, sajnos egyikük az életét vesztette a helyszínen a többiek a kórházban vannak és közülük az egyik az életéért küzd. Osztálytársam el mesélte, hogy egy motoros csapat mentette meg az életüket. Őket keresi, mivel ők hívták ki a mentőket és a tűzoltókat.

Hirdetés
Az osztálytarsam és a baráti és az ő családjaik/ rokonaik meg szeretnék köszöni nekik, hogy meg álltak és segítséget nyújtottak abban amiben csak tudtak és ennek köszönhetően életeket mentettek. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy osszátok ezt meg, hogy minnél több helyre eljusson és, hogy valamelyik motoros lássa ezt és kapcsolatba tudjon lépni velem. Előre is köszönöm a megosztásokat!!

Hirdetés
forrás

Ezeket láttad már