Segédmunkából él luxus életet Sztojka Iván


Gyártelepi segédmunkásként van bejelentve a szabadlábra helyezett Sztojka Iván – tudta meg a Bors. Vajon keresetéből mikorra tudja kifizetni a Cozma családot?


Mint ahogy a Bors megírta: szabadulása óta nagy- kanállal falja az életet Sztojka Iván, esküvőre készül, ráadásul azóta még a rendőröket is ráhívták, amikor barátaival dajdajozott Siófokon. Mindeközben Marian Cozma családja még egy fillért sem látott a nekik megítélt 211 millió forintos kártérítésből. Pedig nagy szükségük lenne a pénzre, mert nyomorogva kuporgatják a rokkantnyugdíjukat.Hirdetés
– Mindhárom elítélt ellen megkértük a végrehajtást, de semmit sem kaptunk még. A bűnügyi költséget vonják le Ivántól, amióta betanított segédmunkát kapott. Az megelőzi a kárigényt. Sztojka éli az életét, a gyászoló apa pedig ott van alacsony nyugdíjjal megrokkanva, elvesztette az élete értelmét, egy élsportoló gyermeket. Teljesen összeomlott a család – mondta lapunknak a Cozma családot képviselő dr. Helmeczy László. Az ügyvéd kötve hiszi, hogy Sztojka Ivánt tényleg a jó magaviseletéért engedték ki.


– Nem értem, hogy kaphatott a magaviseletéért kedvezményeket. Ugyan már! Amikor annak idején az ügyésznő megkezdte a vádbeszédet, másfél méterrel ült mellettem Iván. A beszéd elején felugrott, és a legkülönfélébb szitokszavakkal, üvöltözve küldött el mindenkit melegebb éghajlatra. Neki akart menni a törékeny ügyésznőnek. Hárman fogták le akkor. Ha valaki így viselkedik a bíróságon, amikor meg van bilincselve, akkor hogy élhetett a börtönben? – elmélkedett a Borsnak az ügyvéd.

Hirdetés

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009. február 8-án gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel. Sztojka kiengedésével gyilkosai közül már csak ketten vannak börtönben.


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már