Header Ads

Meglepő vallomás a Rendőrségen: A párom végzett a soroksári kocogó Krisztinával


Egy nő szentül meg van győződve arról, hogy volt élettársa ölte meg a Soroksáron kocogó nőt, aki sosem térhetett haza a családjához esti futásából.

Korábban a Blikk is írt arról a Soroksáron kocogó családanyáról, akit még 2013 szeptemberében öltek meg. Mind a mai napig rejtély, ki végezhetett a 36 éves Gyurik Krisztinával, akinek meztelen holttestére az otthona közelében bukkantak rá egy bozótosban, nyakán egy kötéllel. A Bors információi szerint áttörés lehet az ügyben, ugyanis egy nő vallomást tett: szerinte volt párja végzett Kardosné Gyurik Krisztinával.


Hirdetés
Az ismeretlen nő a rendőrség után Krisztina özvegyét, Kardos Lajost is megkereste, aki erről a Borsnak számolt be:

– N. akkoriban közvetlenül a gyilkosság helyszíne mellett dolgozott házszigetelő munkásként. Volt élettársa nagyon agresszív embernek írta le nekem, a szakításuk után öléssel is fenyegetőzött. A nő azt mondta, a VV Fanni-ügyet a kezdetektől fogva követi, s a soroksári gyilkosság részleteit taglaló cikkekbe emiatt olvasott bele. Egyik pillanatról a másikra az ügy megszállottjává vált. Akkor jött a megdöbbentő felismerése, amikor minden apró részlettel tisztában lett, miután az összes megjelent cikket elolvasta – mondta a Borsnak Kardos Lajos.

Hirdetés