Meghalt az a nő, akibe villám csapott a Balatonnál.


Meghalt a szombathelyi kórházban az a celldömölki asszony, aki egy hete villámcsapást szenvedett a gyenesdiási strandon.

A vaol.hu értesülése szerint a celldömölki asszony, aki egy hete villámcsapást szenvedett, meghalt a szombathelyi kórházban, ahova mentőhelikopterrel szállították őt.

Mint megírtuk, múlthét pénteken villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe a gyenesdiási strandon: három nő és egy férfi sérült meg.

A vaol.hu azt írja: meg nem erősített információk szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott. Két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni, a negyedik sérült, egy német nő könnyebb fejsérüléseket szenvedett, s ő már a múlt hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat.

Hirdetés

Szintén már a hétvégén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás. Rajtuk kívül egy középkorú férfit (a családfőt) vittek a keszthelyi kórházba: ő jól van, a keszthelyi intenzív osztályról átvitték zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára.

Hirdetés

Ezeket láttad már