Header Ads

Luxus Vivi olyat tett a pár hónapos újszülöttjével, ami mindenkit felháborít. Hogy gondoltad ezt Vivien?

Olyat tett Vasvári Vivien a pár hónapos kisbabájával, amit egyetlen édesanya sem tett volna meg a helyében!! Szerintem nagyon felháborító!

Hirdetés

Sebestyén Balázs moderálása mellett a Nyerő Páros idei évadában küzd majd Vasvári Vivien a férje, Fecsó oldalán. Nem titok, a műsort már felvették, ugyanis augusztus 27-én láthatjuk az első részt. Ez azt jelenti, hogy Vivi és férje mindössze pár hónapos kisbabája mellől költözött be a celebeknek fenntartott luxusvillába-írja a borsonline.

Mit szóltok ehhez Anyukák? Jó az ha egy dada neveli fel a gyermeketeket?


Hirdetés
Vivien a Feleségek Luxuskivitelben valóságshow-val vált ismertté Magyarországon. Emellett modellkedéssel, lakberendezéssel is foglalkozik. Kétgyermekes anyuka, aki férjévél Fecóval él együtt nagy luxusban.

A Feleségek luxuskivitelben a Viasat 3 csatorna saját gyártmányú reality-műsora, amely 2017 szeptemberétől látható hétfő esténként a csatornán. A műsor 6 ismert, gazdag és fényűző életmódot élő nő mindennapjait mutatja be, célja pedig nem titkoltan a megbotránkoztatás. A sorozat első részei alapján sikeresnek mondható. Az első epizód 2017. szeptember 25-én került adásba.-írja a wikipédia

Hirdetés