Header Ads

Felszállt ma egy idős nő a buszra Békéscsabánál..A sofőr tettét még az unokái is emlegetni fogják!Közhelyesnek tűnhet ez a poszt, pedig nem gyakori jelenséget ír le. A minap Békéscsabáról jöttem hazafelè busszal. Ebben semmi különleges nincs. Az első megállónál, még a belvárosban megálltunk. Még ebben sincs semmi különleges. Egy viszonylag jól öltözködő néni szállt fel.
 Alapjában még ebben sem lenne különlegesség, az most jön.

Hirdetés
Elmondta a sofőrnek, hogy ő a bátyját látogatta a kórházban, akit azelőtt 18 évig nem látott. (A busz közepén ültem, lehetett hallani.) Elmondta, hogy hova szeretne menni, de minden pénzét elköltötte a beteg testvérére. Legalább öten, köztük egy tizenéves, divatos lány és egy harmincas fiatalember ugrottak fel az első ülésekről, és még többen hátulról is, hogy kifizessék a hölgy buszjegyét. A sofőr nem fogadta el, mondván, majd ő megveszi.

 A hölgy csak sokadik alkalommal fogadta el a felkínált pénzt /öt embertől, tehát öt jegyét/, mondván a beteg bátyja látogatásával később se legyen probléma. Talán még van remény? 😊 Tudom, hogy fontosak a facebookos nyereményjátékok is, de az emberség vajon hány megosztást érdemel? ☺

Hirdetés