A nagymama áttért a szembe sávba, és frontálisan ütközött, az unokái hátul utaztak.Soproni volt az idős nő


A kórházban belehalt sérüléseibe az a soproni nagymama, aki vasárnap unokáival Horvátzsidány felé tartva áttért a szemközti sávba Volkswagenjével és frontálisan ütközött egy szemből érkező Nissannal. Négyen még életveszélyes állapotban vannak.


A rendőrség közleménye szerint: Kőszeg felől Horvátzsidány irányába tartott Volkswagen típusú személygépkocsijával egy soproni nő, amikor egy jobbra ívelő kanyarban járművével áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Nissan típusú személygépkocsival. A baleset következtében a Volkswagen sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

Hirdetés

Az ütközés során az elsődleges orvosi vélemény szerint további négy személy életveszélyesen, kettő pedig könnyebben sérült.

A 111 Pressnél jelentkezett egy szemtanú is, aki elmondta, hogy a baleset után helyszínre ért autók egyikéből kiszállt egy hölgy, aki a járművekből kiemelt rémült és súlyosan sérült gyerekekhez telepedett le és szóval tartotta őket, nyugodt hangon beszélt hozzájuk, elterelte a figyelmüket, miközben a mentők és a tűzoltók a szeretteikért küzdöttek a roncsoknál.

Hirdetés

Ezeket láttad már