3 csillagjegy, akikre soha nem talál rá a szerelem. Pontos jellemzés róluk


Asztrológusok állítják: ez a 3 legszerencsétlenebb csillagjegy a szerelemben

Csillagjegyünk számtalan tulajdonságot hordoz magával, olyan jellemző vonásokról árulkodnak, amik jelentős része igaz az adott jegy szülötteire. Így van ez a szerelmi élettel is, ugyanis van 3 olyan csillagjegy, akik nem igazán szerencsések a szerelemben. Nekik a házasság sem jön be mostanában.

Hirdetés
Bika

Ez az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Semmit sem csinál jól, és, amikor végre sikerül valami, akkor tesz róla, hogy azt is elrontsa. Mindenben beleszól, nagyon nagy a büszkesége. Sokan tartják egy kicsit erőszakosnak, és rámenősnek is. Talán ezen tulajdonságainak is köszönheti, hogy mindenben sikereket ér el.

A szerelemmel viszont kissé hadilábon áll: nem tudja igazán kimutatni a szeretetét, de elfogadni sem hajlandó a másokét. Ez a tulajdonsága megnehezíti, azt, hogy tartós kapcsolatban élhessen. Állandóan váltogatják a partnerüket, mert azt hiszik, hogy nem szereti őket senki igazán.


Hirdetés
Halak

A Halak számára a házasság, valami nagyon idegen fogalom. Távol áll tőlük a dolog, és úgy gondolják, hogy nem segíti őket abban, hogy boldogok legyenek.

Mindig valami mentséget találnak arra, hogyan bújjanak ki a házasság alól. Általában kissé szerencsétlenek a szerelemben, és ez az egész életükre rányomja a bélyegét. Állandó álomvilágban élnek, és nem érik be ennél kevesebbel.


Hirdetés
Rák

Ők igazán magányos típusok. Leginkább csak azért kötelezik el magukat, és “vállalnak be” egy házasságot, hogy ne kelljen többé a külvilág lekicsinylő véleményét hallgassák.

Gyorsan szerelmesek lesznek, de ugyanolyan gyorsan és elhamarkodottan képesek akár pozitív, akár negatív döntéseket is hozni. Nem túl megbízhatóak, és együttműködőek a házasság szempontjából.

Hirdetés

Ezeket láttad már