Header Ads

Nincs már sok neki hátra.. Szita Bence apukája haldoklik


Felvette a harcot súlyos betegségével Szita Bence nevelőapja: Gyöngyi Sándor úgy döntött, túl kell élnie megkínzott, s élve eltemetett fiának gyilkosait.

Mint azt a Blikk is megírta, 2012. októberében két hajléktalan kegyetlenül végzett Szita Bencével. Bogdán József és Kertész József a 11 éves kisfiút félholtra verte, ezt követően pedig élve elásta, ráadásul a gyermek nevelőapjának akkori párja, Polcz Erika is részt vett a kegyetlenkedésben: nem tudta feldolgozni, hogy Gyöngyi Sándor sajátjaként szerette Szita Bencét.

A Bors azt írja, amellett, hogy a kisfiú meggyilkolása hatalmas fájdalmat okozott neki, Gyöngyi Sándor súlyos beteg is lett, egy vizsgálat után pedig rossz hírt közöltek vele: úgy tudni, már nincs sok neki hátra.


Hirdetés
– Iszonyú fájdalmaim voltak, de elhatároztam, hogy nem hagyom magam, felveszem a harcot a betegség ellen. Két hete egy nagy műtéten estem át, felvágták a hasamat keresztben, egy hétig voltam az intenzíven, mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem. Mégis felálltam a kórházi ágyról és mozogni kezdtem, nem hagytam el magam – mesélte a Borsnak Szita Bence nevelőapja, akinek álllapota szerencsére folyamatosan javul.

Sándor előző párja, Polcz Erika azonban meghalt, s erről Sándor is értesült.

– Nem fogom hagyni, hogy ezek a gyilkosok túléljenek! Erős leszek, küzdeni fogok a lányomért, akinek szüksége van rám, és persze Bencusért. Nincs nap, hogy ne fájna a halála, ezt feldolgozni nem lehet, talán csak együtt élni vele – mondta Szita Bence nevelőapja a Borsnak.


Gyöngyi Sándor /Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés