Header Ads

Megtalálták a 4 napja eltűnt Sándort, aki a SUN fesztiválról tűnt el. Nem volt életben,sajnos


Először barátai kezdték keresni Sándort, majd tegnap a rendőrség is kitette az oldalára, hogy eltűnt. Kiderült, mi történt vele.

Ez Zsír! Életmód magazin Sarka Katával minden vasárnap 16:00-kor a LifeTv műsorán.
A 32 éves férfi július 22-én tűnt el a S.U.N. Fesztiválról. Barátai azt mondták, zuhanyozni indult, de nem tért vissza hozzájuk. Azonnal keresni kezdték. Még a közösségi oldalon is posztolták, hogy eltűnt.

Több kommentelő is azt írta, hogy az egy közeli nádasnál látta, aztán
kiderült, hogy a rendőrök is igazoltatták,

Hirdetés
sőt, a pályaudvara is elvitték. Az Origo információi alapján a rendőrök semmi különösen nem találtak a a férfi viselkedésében.

Csütörtökön délelőtt Sándor egyik közeli ismerőse telefonon közölte az Origóval, hogy a 32 éves férfi a jobbágyi pályaudvarról tartott hazafelé, amikor tragédia történt. Tegnap délután Zagyvaszántónál elgázolta a Salgótarján felé haladó vonat.

Mára a férfi testvérének Facebook-oldala feketébe borult.

A fesztiválozóknak számára pedig felfoghatatlan az egész. Arról írnak a kommentjeikben, hogy egyszerűen nem hiszik el, hogy ilyen történt. A baleset körülményeiről és a halálesetről kérdeztük a nógrád megyei rendőröket. Ezt válaszolták:

Elektronikus úton küldött megkeresésére tájékoztatásul közlöm, hogy a keresett férfi körözését a rendőrség visszavonta, bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel."

Hirdetés