Berki feltöltötte ezt a képet, a kommentelők már börtönbe küldenék. Veszélyezteti a kisgyerekét, DE van itt valami még..


Óriási netcunami indult miatta.

A műsorvezető azzal kavarta fel az állóvizet közösségi oldalán, hogy olyan képet posztolt, amin kislánya, Nati, Mazsi az ölében ül, miközben Krisztián éppen vezet.

A kommentelők felhívják Berki figyelmét arra a tényre, hogy Natasa Zselykének gyermekülésben lenne a helye, ráadásul be sincs kötve. Akadnak olyan hozzászólók is, akik úgy vélik, Krisztiánnak be kellene vonni a jogosítványát:

„Értékeld a jogsid, amíg van, én konkrétan fejbeb@sználak ezért ...... ja tudom 20-al mentél vagy parkoltál. Azért a csajod be van kötve, az fontosabb mint a véred. Annyi agyad van, mint amennyi látszik. Példamutatásról hallottál már? Megkérdőjelezném, hogy alkalmas vagy egy kislány felügyeletére.”


Hirdetés
"Te uborka fejű mű májer csóró gyerek, a ronda nőd beköti magát, de a kislányod nem kötöd be? Azt ugye tudod, ha baleset történik a kicsi az aki nem ússza meg, mert nincs bekötve? Még ha be lenne kötve akkor sem biztos, de nagyobb az esélye, te agyoniskolázott b@romarcú gyökér" 

Ön szerint igazuk van a kommentelőknek? 

Válasz előtt azért elmondhatjuk, hogy Berki ezt a képet ahogy kommentjéből is kiderül, azért készítette, hogy megnézze, azt amit korábban pár napja feltett kérdésként, " vajon a jót vagy a rosszat veszik észre az emberek előszőr?"  Nyilván ez a kép is direkt készült így, miközben állnak az Auchan parkolóban, direkt bekötve, hogy megnézzék, az emberek egy boldog párt látnak-e, vagy egyből a rosszat feltételezik.. Hirdetés

Ezeket láttad már