Header Ads

Azt mondta az orvos,hogy vetessék el a babát, mert beteg lesz. A szülők 5 hónap múlva,ezt a képet küldték neki!

Amikor a 12 hetes ultra hangon járt a kismama a babával, az orvos gúnyosan azt mondta neki, hogy vetesse el, mert úgy látja, hogy beteg a baba, és ne szüljön ilyen világba beteg gyereket. Az édesanya sírva fakadt, és elszaladt az orvosi rendelőből. Azonban nem vetette el, mivel képtelen volt rá!


Hirdetés

A kislánya koraszülöttként jött a világra, 400 grammot nyomott mindössze. Az ápolók az orvosok is azt mondták neki, hogy az esély arra, hogy a pici túléli a nullához közeli érték..

Hirdetés
Az ilyen koraszülött babák esetében nagyjából 10% menekül meg, a többiek sajnos életüket vesztik a kora világra érkezük miatt. A szülők csak hittek, és imádkoztak..

Az édesanya azt is elmondta, hogy a teherbeesés előtt diagnosztizáltak nála policisztár ováriumot,míg férjénél meddőségi zavarokat, ezért nagyon kicsi esélye volt annak, hogy  Asheley Zachmeyer az édesanya, valaha teherbe essen. Igazi csoda volt, amikor kiderült, hogy teherbe esett, ezért megfogadta, hogy bármi is lesz, a babának élnie kell.

A tizenharmadik héten történt vizsgálat során az orvosok vérrögöt találtak az anyaméhben, és az édesanyát teljes fekvő pihenésre "ítélték".Hat héttel később felfedezték ,hogy a vérrög eltűnt, azonban a baba nem nőtt megfelelően, és a magzatvíz is kevés volt. Ekkor jött egy főorvos, aki közölte a sokkoló diagnózist. Azt mondta, hogy mindössze 20 % az esélyr az életben maradásnak, ha ez így folytatódik, és nem kezd el nőni a baba.

A huszonhatodik héten felfedezték, hogy nem megfelelő a köldök zsinór véráramlása, ami még súlyosbította a helyzetet, hiszen a baba így nem kap megfelelő oxigén, és tápanyag ellátást.

Ezután bevitték a kórházba ahol egész nap feküdnie kellett, mérték az adatokat, de semmi változást nem tapasztaltak, és a végére már a pici nem is mozgott, ezért drasztikus lépésre szánták el magukat az orvosok. 

Közölték az anyukával, hogy minimális az esélye a túlélésre a babának, azonban ha benn marad, biztosan életét veszti. Az édesanya úgy döntött, hogy megszüli a picit, vállalva minden kockázatát. A kicsi 411 grammal született, és olyan gyenge volt a bőre, hogy látni lehetett a pici csontjait is.


4 hét megfeszített idegőrlő várakozás után az orvosok megengedték az újdonsült szülőknek, hogy a kezeikben tartsák a gyermeküket. Felemelő leírhatatlan érzésként mesélte el az édesapa azt az érzést, amit akkor érzett, ahogy a kislányát a mellkasán érezhette.Sírva könyörgött, hogy élje túl, mert még alig született meg, máris ő az a kis lény a földön, akiért bármit megtenne.


Hirdetés
106 nappal később a kicsike készen állt a haza térésre, és haza vihették a kislányt. Ekkor küldték el ezt a képet az orvosnak, aki 12. héten arra kérte őket, hogy vetessék el.

HirdetésHirdetésHirdetés