Header Ads

Autóbalesete után először szólalt meg Gáspár Győző és lánya Evelin


Autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző (44) és lánya, Evelin (24) a nógrádi megyeszékhelyen.


A showman közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy Salgótarján belvárosában hátulról beléjük hajtottak, amíg egy lámpánál várakoztak.

„Nagyon sajnálom, hogy Salgótarjánban egyesek autópályának nézik a belvárost! Köszönöm szépen a rendőrség gyors és szakszerű segítségét” – írta Facebook-oldalán a baleset után nem sokkal Győzike.

Szerencsére ő és lánya is jól van, ám az egyik helyi cégtől kapott Ladát a továbbiakban nem szeretnék használni.Hirdetés
– Hihetetlen, hogy az emberrel mindig történik valami! – mesélte a Blikknek a fejét fogva a Romantic frontembere. – Egy évre kaptuk volna használatra az autót, a kereskedő arra kért, legyünk a márka nagykövetei. Evelinnel elindultunk a városba, amikor egy lámpánál belénk hajtottak. Hála az égnek, velünk nem történt komoly baj, csak rettentően megijedtünk, a kocsi viszont elöl és hátul is összetört. Természetesen a balesetet okozó sofőr fedezi a károkat, de ezek után már nem szeretnénk használni az autót. Kellemetlen élmények fűződnek hozzá, és nem is éreznénk magunkat biztonságban benne, így köszönettel inkább visszaadtuk.

Hirdetés