Header Ads

A lányt megtámadták, de a férfi nem tudta, hogy a lány 15 éve karatézik..


Nagyon rosszul végződhetett volna az a nap a 25 éves Taela Jade Davis számára, amikor az ausztráliai Melbournben megtámadták őt.

Egy férfi megtámadta őt hátulról, ledöntötte őt a földre és megpróbálta letépni a a ruháit róla.

De az a férfi aki megtámadta őt nem tudta, hogy a lánynak 15 éves gyakorlata van és kiváló karatés. Mikor a lány a földön feküdt és úgy érezte tehetetlen a szervezete annyi adrenalint termelt, hogy legyőzte félelmét és cselekedett.

 - Nem akartam egy olyan lány lenni, akit fényes nappal megtámadnak és meger@szakolnak valahol kint az utcán, mondta később a lány a Daily Mail.-nek.

Hirdetés

 - Sikerült kiszabadítanom a lábamat és jól hasba rúgtam őt, elvesztette az egyensúlyát de aztán tudtam, hogy nem fogja feladni ezért a rúgásaimmal csak fájdalmat akartam neki okozni, amennyire csak tudtam.

 - Jól orron vágtam, majd elkezdett vérezni de megint elkapott. Ezek után az ágyékába rúgtam még néhányszor és a hasába is, eközben pedig segítségért kiáltottam. A környéken lévők meghallották a segélykiáltásomat és segítséget hívtak,ez megijesztette a férfit és ő elmenekült.Hirdetés
Facebook
Így fejezte be történetét a Facebook-on: "Ma győztesen kerültem ki ebből a harcból, biztos vagyok benne, hogy mind az orrát, mind a bordáit is eltörtem, a golyó sem úszták meg és biztos, hogy nagyon fájt neki minden rúgás."

Imádjuk ezt a nőt a bátorságáért, és úgy gondoljuk ezt a történetet érdemes megosztani.

Az erőszak sajnálatos módon a modern idők egyik legnagyobb problémája, és nem tudunk elég információt terjeszteni róla.Mindenkinek joga van dönteni saját testével kapcsolataban. Ezt meg kell állítani, és ezt csak együttesen tehetjük meg.

Hirdetés