Header Ads

Követőit kérdezte Vajna Timike, hogy tetszik neki az új luxus kocsija. Marika néni úgy kiosztotta, hogy 10 ezren kedvelték a kommentjét


Vajna Timi megmutatta legújabb luxuskocsiját a követőinek.Egyébként az autó egy méregdrága Lamborghini. Instagram sztorijában ezt kérdezte követőitől:
Szerintem sokkal jobb így matt feketén, szerintetek?Egyébként az autó egy méregdrága Lamborghini.

Nem kellett sokat várni, egy falusi asszony Marika néni, kommentelt a kép alá, és olyannyira betalált, hogy 10 ezer ember kedvelte eddig a kommentjét.


Hirdetés
" Timikém, figyelj csak ide, senkit nem érdekel, hogy mit húztál le már megint a télapóról. Mi itt falun a te fajtádat csak úgy hívjuk, hogy pénzleső ......, elnézést a vulgaritásért. Te mit tettél le az asztalra? Börtönbe küldted az exedet, amit a télapó intézett el neked, mivel nem volt konkrét bizonyíték Damu Roland ellen, aztán felszoptad magad a nagyok közé. De tudod mi lesz, ha a télapó elpatkol? A vagyonka vele száll a sírba, biztos lehetsz benne, hogy nem fogja rádhagyni, nem hülye ő sem. Tudja, hogy a pénzéért vagy vele, és csak azért szereted. A kérdésedre válaszolok Timike, a kutyát nem érdekli a kocsid, és a színe, mint ahogy te sem. Senki nem azért követ, mert valamit letettél az asztalra, hanem azért, mert érdeklik a rongyrázásod. Maradok tisztelettel, Kozákné Horváth Marika, Badacsonyból. "

Hirdetés