Hajdú Péter beszólt Kóbor Jánosnak, aki panaszkodott a nyugdíjáról, pedig ENNYIT kap havonta! Te 3 hónap alatt kapsz ennyi nyugdíjíat


A napokban írtunk Kóbor Jánosról, aki arról beszélt, hogy ha csak a nyugdíjából kellene élnie valószínű éhen halna. Megalázóan kevés, csak 1-2 tankolásra futná belőle, még a gyógyszereit sem tudná kiváltani belőle.

Az Omega frontembere még ma is aktív és koncertek tömegét adja az országban és külföldön is egyaránt.

Azért, ha megnézzük ezt a kis ábrát, láthatjuk, hogy nem is olyan csekély mostmár a nyugdíja a művész úrnak!


Úgy tűnik Hajdú Péternél is betelt a pohár és megszólalt az ügyben. Mondanunk sem kell, nem fukarkodott a kemény szavakkal:

Nem tudom megérteni az ilyen embereket!


Hirdetés
A régi rendszerben nem ismertétek a számlát és zsebre tettétek a hatalmas gázsikat, ami után nem adóztatok! Akkor bezzeg nem sírtatok csak szórtátok a pénzt! Most meg csodálkozva álltok és várjátok, hogy majd a kormány kisegít? Régóta ismerjük egymást és már évekkel ezelőtt mondtam neked, hogy jusson eszedbe, hogy mi lesz veled 10-20 év múlva...És tessék...most nyilvánosan kéregetsz meg rimánkodsz.

Most nemrég megkaptátok a művészeti járadékot, ami nem kevés 121.120 forint. A legjobb tudomásom szerint a 160 ezer forintos nyugdíj, amiben részesülsz, nem mondható átlagosnak. Nem tudom milyen autód lehet, ha csak 2-3 szor tudsz ennyiből megtankolni?! Öngondoskodni kellett volna! Most már edd meg amit főztél...

Hirdetés

Nektek mi a véleményetek Péter szavairól? Egyetértesz vele? Írd meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!


Hirdetés

Ezeket láttad már