Header Ads

Egy pillanat alatt vesztette el férjét lányát, és 5 hónapos unokáját Éva, most először szólalt meg. Szívszorító üzenet


Egy pillanat alatt vesztette el Éva 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és 5 hónapos unokáját a péntek esti viharban Dombóváron. A tragédia óta most először szólalt meg!

Csak azt érezte, hogy valami rájuk dől: igazából magát a fát sem látta Éva, annak a szörnyű balesetnek az egyetlen túlélője, amely pénteken este történt Dombóváron.

Egy óriási fa dőlt a család autójára, amit annyira összeroncsolt, hogy a kocsiban ülő négy ember a helyszínen életét vesztette. Éva sebei csodával határos módon csak könnyebbek voltak, a lelki sérülések azonban talán sosem múlnak el: férjét, menyét, lányát és öt hónapos unokáját veszítette el.


Hirdetés
Szörnyű pusztítást végzett éjjel a vihar Zalában

Hátborzongató látvány, sírköveket forgatott ki a vihar a földből Makón
Pénteken még hatan éltek együtt kisvaszari otthonukban, másnapra viszont csak ketten maradtak. A nő azt mondta, hogy ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt. Fiáért is aggódik, a 20 éves fiatal is apját, testvérét, párját, gyermekét vesztette.

Éva saját felelősségére hagyhatta el a kórházat és tért haza, ahol most a gyerekzsivaly helyett csak a gyász várja. A Teolnak elárulta, nem nyugszik bele abba, ami történt: úgy érzi, meg kell találnia a szerencsétlenség felelőseit, hiszen állítólag többen jelezték már a város önkormányzatának, hogy a fa életveszélyes.

Hirdetés

Éva azt mondta, hogy soha ne mfogja tudni ezt a 4 lelket elengedni, mert számára ők voltak a legfontosabbak. A lelke kettétört, és belepusztul a fájdalomba. Ehhez kérne segítséget, mert egy megosztással ha hozzá tudna valaki járulni az együttérzésével, ahhoz hogy ő ezt fel tudha dolgozni, az sokat segítene!

Dombóvár polgármestere együttérzését fejezte ki és segítségét ajánlotta fel a családnak.

Fogadja őszinte részvétünket! Osztozunk mély fájdalmában! Egy megosztással tiszteljük meg emléküket!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

forrás

Hirdetés