Berki üzent Király Lindának: "Egy Nő 110 kiló felett nevezhető Nőnek."Gyakran hallani, hogy bár a karcsúság a divat, a férfiak népes csoportja mégis szívesebben bújik össze egy molett nővel, ha szexre vágyik. Kíváncsiak voltunk, vajon mi ennek az oka. És meg is kaptuk a válaszokat.

Berki Krisztián:
"Egy nő igazán 110 kiló felett nevezhető Nőnek. Alatta csak karácsonyfadísz.

Puha, bársonyos bőr
” A telt nők bőre szerintem bársonyosabb. Mindenhol puha és lágy érzés, akárhová nyúlok. Ez sokkal izgalmasabb, mint a csontot tapogatni” – mondta el egy fiatal férfi.


“A barátnőm felszabadult, jól érzi magát a testében, és bőven vannak rajta plusz kilók. Néha elmegy a konditerembe, odafigyel magára, szóval a túlsúly ellenére is feszes és formás, de szerencsére soha nem fogyókúrázik. Szeretem benne az életörömöt és kulináris kalandozásainkat is.” – mesélte el egy harmincas éveiben járó fiú, aki éppen eljegyzés előtt áll.


Erotikus látvány
“Nehéz ezt kulturáltan megfogalmazni, de amikor rácsapok a feleségem fenekére, vagy hátulról nézem, miközben együtt vagyunk, akkor már a látvány is szinte teljesen felpezsdítő. Van húsa, van mibe belemarkolni és amikor reng a csípője és a hátsója…, hát annál szebb, kevés dolog lehet.” – mesélte a 10 éve házas üzletember.


Ettől igazán nő
“Miért szeretném jobban a vékony nőket a kövéreknél? Éppen fordítva a jó – osztotta meg véleményét egy fiatal srác. – Másképpen oszlik meg a nők testén a zsír, és másképpen a férfiakén. Én szeretem férfinak érezni magam. És már csak ebből a szempontból is jó hatással van rám, ha a nő, akivel együtt vagyok, igazán nő. Nem pedig egy nemtelen, egyenes valami. Legyen gömbölyű és kész.”


Az igazi erő
“Mindenhol csak a vékonyságot istenítik. Ezért a molett nők különösen nehéz lehet a dolga, ha tényleg magabiztosak akarnak maradni. Ha a mindenféle propaganda ellenére sikerül önmagával elégedettnek, magabiztosnak és öntudatosnak lennie egy telt nőnek, akkor az annyira felfokozottan szexi, hogy még azt sem bánom, ha narancsbőrös. Különben is kit érdekel néhány gödröcske? Ez szerintem legfeljebb csak a nőket zavarja” – foglalta össze egy telt nőkért rajongó.

Ezeket láttad már