Header Ads

A 8-as úton a nagypapám életét vesztette egy balesetben. Csak ERRE kérek mindenkit


A 84 éves nagypapám elhunyt a mai napon..Hajhatatlan volt az öreg amikor azt mondtuk neki, hogy ő már ebben a korban ne nvezessen.. De az öreg makacs volt, nem tudta megérteni, hogy eltelt felette az időő. Isten nyugosztaljon papa!

"Az Opel vezetője figyelmetlenül hajtott rá a 8-as főútra. A védett úton érkező Ford a vezető ajtajánál ütközött az Opelnek, a 80 év feletti idős férfi a helyszínen életét vesztette.

Hirdetés
Veszprém felé tartott a 8-as főúton egy Ford kedden délután, amikor Jánosháza közelében, Nemeskeresztúr felől eléje hajtott egy Opel. A Ford vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést – írta a 112press. A baleset következtében az Opelt vezető idős férfi beszorult a járműbe. A gyorsan érkező segítség ellenére az életét már nem lehetett megmenteni. A Ford vezetője nem sérült meg a balesetben, de nagyon megviselték a történtek. A helyszínelés ideje alatt vihar csapott le Jánosházára, felhőszakadásban és viharos erejű szélben zajlott a helyszínelés és a műszaki mentés. Forrás: Vezess.hu"

Hirdetés