Header Ads

" Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi Angyal " Szívbemarkoló vallomás az elhunyt kislány édesapjától. Könnyesek lettek a szemeim


Élete legpokolibb pillanatain van túl a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesapja, aki arra kényszerült, hogy azonosítsa 8 éves kislányának, a bestiális módon megölt Adrienn-nek a holttestét.


A gyászában megtört édesapa a Blikknek elmondta, az általa ismert szavakkal szinte lehetetlen leírni vagy megfogalmazni azt a látványt, amiben része volt.

– Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi angyal. Sérülést csak a fején láttam. A feleségemmel egymás kezét szorítottuk, próbáltuk tartani a másikban a lelket. Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog. Ha már ez az irtóztató eset megtörtént, akkor én arra a mindig mosolygó, bűbájos kislányra próbálok emlékezni és gondolni, amilyen a mi kis Adriennünk volt – mondta zokogva az édesapa.Hirdetés
A férfit lánya elvesztése óta rémálmok gyötrik, igaz, az éjszakákat gyakorlatilag ébren tölti a család. Olykor magát hibáztatja, hogy miért engedték egyáltalán szóba állni későbbi gyilkosával a kislányukat.

Győző, Adrienn papája soha nem kíván találkozni sem lánya gyilkosával, sem annak szüleivel.

Erre a találkozóra nincs is nagy esély, hiszen az Adrienn meggyilkolásával gyanúsított F. Ferenc (16) édesanyja lapunknak elmondta, annyira szégyelli azt, ami történt, hogy soha sem merne a kislány szülei elé állni és bocsánatot kérni a megbocsáthatatlanért.

Feri édesanyja nem mer Adri szülei elé állni /Fotó: Fuszek Gábor
– Anyaként pontosan tudom, mit érezhetnek Adrienn szülei, hiszen én egyik pillanatról a másikra, ha nem is örökre, de a fiamat veszítettem el. Amúgy meggyőződésem, hogy az én fiam soha nem tenne ilyet, de ha mégis, akkor is mellette állok, hiszen az én vérem – mondta az emberöléssel gyanúsított fiatalember anyja.

Hirdetés

A Blikk F. Ferenc több ismerősével is beszélt a településen, akik egybehangzóan állították, hogy a fiúban mindig óriási feszültségek dúltak, a legkisebb konfliktushelyzetben is őrjöngeni kezdett.


Mint arról beszámoltunk, szombat hajnalban Királyszentistván külterületén, egy patakmederben találták meg Adrienn holttestét. A kislány péntek este tűnt el. Úgy tudjuk, F. Ferenc egy kővel verte agyon a kislányt, ruháit levette róla, amelyeket a folyónak egy másik részén találtak meg. Elértük a fiatal kirendelt védőjét is. Dr. Puskás István egyelőre csak annyit akart elmondani, hogy információi szerint védence egyszer már találkozhatott az édesanyjával, aki tisztasági csomagot vihetett neki.

Durva büntetés várhat rá

Hirdetés

A gyanúsított ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás. Amennyiben a férfi bűnössége bebizonyosodik, fiatalkora miatt maximum 10 éves börtönbüntetéssel büntethető.