Header Ads

Elhunyt Vili bácsi kislánya. Gyászol az egész ország


Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában – írja honlapján a csatorna.


Hirdetés
Várkonyi Andrea színésznő Wikipédia oldalán olvasható, hogy a Győri Nemzeti Színház tagja volt, szinkronizált is. Plásztán Anett és Czakó Ádám színművészekkel alapító tagja a 2 Szoknya 1 Nadrág Társulatnak. Előadásaikkal – kőszínházi munkáik mellett, többnyire együtt, alkalmanként meghívott vendégművészekkel kiegészülve – országszerte fellépnek. Várkonyi Andrea a Pedagógiai Szakközépiskolában, majd egy musicalstúdióban  tanult, elvégezte az Operettszínház mesterkurzusát is, és az Aranytíz Musical Stúdió növendéke volt.

Azt is hozzátették, hogy Várkonyi András lányát, Andreát szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra, ezért azt kérik, hogy akik ismerték és szerették a fiatalon elhunyt színésznőt, az iram@t-online.hu címen fejezzék ki részvétüket.

Hirdetés