Header Ads

Életveszélyben a kórházból ellopott baba.Már nem valószínű, hogy életben van


Szülés után nyomtalanul eltűnt kisbabájával a szentesi kórházból Szuromi Ágnes. Az asszonyt a rendőrség körözi. A nő ismerői már a legrosszabbtól tartanak Csanyteleken.

A Csongrád megyei község, Csanytelek lakói jól ismerik Szuromi Ágnest. A helyiek szerint az asszony múltja meglehetősen zűrös, egy gyermeket már elvettek tőle, így aztán most senki sem tudja, hogy Ágnes vajon mit forgat a fejében, miért vált köddé újszülöttjével.

Ágnes nem sokkal a baba világra jötte után surrant ki a szentesi kórházból, a rendőrség egy fotót is kiadott róla a körözéséről szóló közlemény mellé.

Élet– Áginak nem ez a baba az első gyermeke, tavaly egy kisfiúval a karján járkált, de úgy tudjuk, elvették tőle – mondta a Borsnak a nő egyik ismerőse. – Valószínű­leg zavart lehet, amikor találkoztunk a fa­luban, a külseje mindig ápolatlan volt, az arcán pedig furcsa kifejezés ült.


Hirdetés
Már akkor is aggódtunk azért a gyönyörű kisfiúért. Egy ideje nem láttuk, rokonokhoz vagy pedig a gyámügyhöz kerülhetett. Ezért is félünk attól, hogy ezzel a kisbabával mi lehet, tartunk tőle, hogy életveszélyben van – vélekedett az ismerős.

Az asszonyt és a csecsemőt már három napja keresik.

– Szerintem egyszerűen az egyik szoptatásnál vagy dajkálásnál fogta a babát, és lelépett vele együtt. Nem lehet ezért haragudni az ápolókra, kevesen vannak, és nem lehetnek ott minden percben az összes édesanya mellett. Sajnos Ágiról későn derülhetett ki, hogy mentális gond­ja van. Megeshet, hogy attól félt, ezt a babát is elveszik tőle – tette hozzá a falubeli.

Szuromi Ágnes 165 centiméter magas, normál testalkatú, vállig érő, szőkésbarna hajú. Távozásakor fekete feliratos pólót és kockás nadrágot viselt. A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek az eltűnt anyáról.

Hirdetés