Cinthya Dictator: " Sosem győzöm le a rákot "


Negyven kilóra fogyott a fotós.

Soha nem arathat száz százalékos győzelmet a gyilkos kór felett Cinthya Dictator. A tehetséges fotósnál közel öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nyirokrákot, majd sugár- és gyógyszeres kezeléseket kapott. Orvosi értelemben idén gyógyultnak minősülhet Cinthya, azonban a Dormeo home megnyitóján a Borsnak elárulta, soha nem fogja tudni kijelenteni, hogy teljesen legyőzte a gyilkos kórt.


Hirdetés
 – A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra. Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból. Szerencsére tünetmentes vagyok és igyekszem mindent megtenni, hogy így is maradjon – mesélte Cinthya.

Az extrém megjelenéséről híres fotós legutóbb rothadó zombiként posztolt magáról képeket az Instagramján, amivel finoman szólva megosztotta a követőit.

Hirdetés

– Sokan azt hitték az új képeim alapján, hogy nagy baj van velem testben vagy fejben, de igyekszem nem elolvasni a kommenteket. Vannak olyan durvaságok azonban, amellett nem tudok elmenni, az említett zombisminkes képem kapcsán kaptam olyan üzenetet, amelyben konkrétan a halálomat kívánták – fakadt ki Cinthya.

Hirdetés

Ezeket láttad már