Header Ads

Viktor: Ez a négy év a nadrágszíj összehúzásáról fog szólni.Kemény megszorítások várhatóak


Friss! Megvan a kétharmados többség a Fidesznek! Orbán Viktor EZT a sokkoló bejelentést tette pillanatokkal utána: - Ossza már meg legyen szíves, aki felháborítónak tartja a dolgot!

Miután az elhúzódó választási eredményekből az éjszaka folyamán az is biztossá vált, hogy a Fidesz újra kétharmados többséggel kormányozhatja az országot újabb 4 éven keresztül (amire az egész világon nem volt eddig példa, hogy egy párt zsinórban három választási ciklust megnyerjen 2/3-os többséggel), Orbán Viktor miniszterelnök így nyilatkozott:


Hirdetés
"Barátaim, látjátok. Ezt is megnyertük, nem is akárhogy! Az ellenzéki pártok az egész kampány alatt azt hangoztatták, hogy KELL A VÁLTOZÁS! Megígérhetem nektek itt és most, hogy lesz változás. Az ellenzéknek ismételten nem sikerült labdába rúgnia! Azt személyesen garantálhatom, nagy változások jönnek, jobb ha mindenki felköti...Magyarország egy jó úton halad, a fejlődés útján, de ahhoz, hogy továbbra is ezen az úton haladhassunk, össze kell húzzuk a nadrágszíjat és megszorításokra lesz szükség! Az eredmények minket fognak igazolni és ezeknek köszönhetően 4 év múlva, újra nyerni fogunk." - hangzott el a rögtönzött tájékoztatón.


Épp hogy csak befejeződött a választás és máris megszorításokra lesz szükség?! Úgy néz ki eddig tartott a rózsaszín ködfelhő...

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

forrás

Hirdetés