Header Ads

Újabb ember halt meg Zacher miatt, lemondott a doktorúr. Haza zavarta a nénit, hogy szimulál, pár óra múlva elhunyt az idős asszony


A Honvédkórház sürgősségi osztályát vezető Zacher Gábornak egy újabb halállal végződő eset után felkínálta az intézmény, hogy mondjon le a posztjáról, amit ő elfogadott – tudta meg a HVG.

A napokban terjedt az a hír, hogy vérmérgezés gyanújával került a Honvédkórház sürgősségi osztályára egy idős beteg, akit azonban hazaküldtek. A háziorvos elmondása szerint az asszony érdemi vizsgálat nélkül hagyta el a sürgősségit, majd másnap meghalt.


Hirdetés
A háziorvos kérte Zacher ellen a vizsgálatot, de kórház nem indított ilyet, a minisztérium pedig visszautasította, hogy ne végeztek volna szakszerű ellátást a kórházban. Mindezek ellenére Zacher Gábor elfogadta a sürgősségi osztály vezetői posztjáról való lemondás lehetőségét – írja a HVG.

A közelmúltban több, tragédiával végződő esetről is beszámoltunk a Honvédkórházban. Zacher többször meg is szólalt az esetek után.

Több fórumon panaszkodtak az emberek, hogy a tévéből ismert doktorúr minősíthetetlen módon viselekdett velük, vagy hozzátartozóikkal. Sok ember állította azt, hogy a doktorúr miatt halt meg közeli hozzátartozójuk.

Hirdetés