Header Ads

Tamás vesztette életét a hétfői támadásban Nyíregyházán. Nagyon szomorú dolog történt a fiatal sráccal


Néhány méterre a házától vérbe fagyva találtak rá K. Tamás (†25) holttestére hétfő reggel.

Információink szerint a fiatal földi maradványa egy használaton kívüli sínpáron hevert, amelyet egy éppen a munkája miatt arra közlekedő mozdonyvezető vett észre. Úgy tudjuk, a gyilkos megcsonkította áldozatát: a nemi&szervét vágta le.


Hirdetés
– Sokkolt a hír. Tommy az a fiatalember, akit Nyíregyházán megkéseltek és a síneken hagytak. Mindig volt egy kedves szava hozzám. Elfogytak a szavak. Kegyetlen világ ez. Nyugodjon békében a lelked! – búcsúztak a fiataltól ismerősei a közösségi oldalon.

Tamás jól ismerhette brutális támadóját: a rendőrségi közlemény szerint a gyilkosság előtti estén találkozót beszéltek meg a vasúti pálya mellé. Miután a két férfi együtt italozott, Cs.­ Gábor (26) ütni-verni kezdte ismerősét, majd többször megszúrta a nála levő késsel.


Cs. Gábor jól ismerte áldozatát, akit a nála lévő késsel halálra szurkált, majd magára hagyott.

A rendőrség közleményéből az is kiderült, hogy az egyenruhások rövid időn belül, a bejelentést követő egy órán belül azonosították az elkövetőt, akit aztán nyíregyházi otthonában el is fogtak. A fiatal előzetes letartóztatásba került – írták a közleményben a rendőrök.

Hirdetés