Header Ads

Sírva kért bocsánatot Zacher Gábor, amiért miatta hunyt el sok ember. Megosztással mutassuk meg, hogy mellett állunk!


Zacher Gábort sok támadás érte, ezért ő a legutóbbi haláleset miatt, amit ráfogtak, felmondott a Honvéd kórházban. Egy portál lehozott egy szívbemarkoló vallomást, amit a portál szerint Zacher doktor írt.

" Kedves Magyar emberek.. hajnalban, kelek, este 10 órakor fekszem, egész nap dolgozom, és szinte ingyen csinálom, annyira keveset fizet a kórház. Maguk soha nem hibáznak? Egy-egy betegség tünetei minden emberen másképp ismerhetőek fel, míg valaki egy fejfájásra panaszkodik, más be tudja azonosítani, és azt mondja, hogy a fogáról fáj a feje. A kettő mögött valószínűleg egy lyukas fog, vagy egy gyulladt gyökér áll, de míg az egyiket tudjuk célzottan kezelni, a másikat el kell küldjük, hiszen a fejfájással nem lehet mást csinálni, csak sok vizet inni, és egy gyógyszert bevenni.


Hirdetés
Ha mégis tévedünk, és valakit elküldünk, azt nem direkt tesszük. Emberek vagyunk, és bizonyos tényezők befolyásolhatják a helyzet megítélését. Kérem ne haragudjanak rám..én mindenkit meg akarok gyógyítani, szívvel lélekkel erőmön felül csinálom, és szerettem életeket, sorsokat megmenteni. Ezért esküdtem fel.

Most mindenfelé azt látom, hogy az emberek haragszanak rám, azt hiszik én miattam hunyt el az idős néni, de nem miattam. Higgyék el, én mindent megtettem!  "


Mindenki aki megérti a doktorúr szívbemarkoló írását, az ossza meg, hogy eljusson sok emberhez, és lássa mindenki, hogy Zacher doktor úr életeket ment, és ez az élete!

Hirdetés