Header Ads

Rendőr vagyok, és szombatra kivezényeltek minket a tüntetésre. DE én ezt nem bírom már, harcoljak a magyarok ellen, akik kormányváltást akartak, mint én is? Nem!

Egy rendőr levele...
A neve nem számít, mert nem akarja senki, hogy kirúgják!

" Emberek!! Csak szólok!!
Most értesültem róla.
A szombati tüntetés miatt a rendőrség nagy erőkkel fog kivonulni és minden lehetséges eszközzel meg fogja azt akadályozni!
Az egész országból fognak odavonulni, köztük az én állományomból is...Mindezt a kormány kérésére.
Nem szeretnék ebből is politikai posztot, DE!
Ha engemet is kivezényelnek oda akkor itt hagyom az egész rendőrséget...
Nem azért választottam ezt a hivatást,hogy a a saját honfitársaimnak hátat fordítsak, akik ugyanazt akarják mint én, VÁLTOZÁST!

Hirdetés
Nem erre esküdtem fel! És főleg nem ennek a kormánynak! Én arra esküdtem fel, hogy minden áron MEGVÉDEM és SZOLGÁLOM a hazámat, de nem a kormányt! Meg persze arra, hogy minden erőmmel azon legyek, hogy Ti biztonságban legyetek.
De azt is értsétek meg,hogy a rendőrök nem ellenetek hanem veletek vannak, csak ŐK parancsot követnek és ha ellenszegülnek a parancsnak, akkor annak súlyos következményei lesznek... Ők is emberek, nekik is vannak családjaik, akik úgy szintén változást akarnak.. :/ Mi se ezt akarjuk, főleg nem így...
Rengetegen vagyunk rendőrök akiknek úgyszintén nem tetszik a rendszer, de nekünk ezt kötelességünk elfogadni. A kormány minket is nagy ívben leszar, mert az nem normális dolog, hogy egy botlábú focista többet keres mint az, aki éjjel nappal a hazáját szolgálja és védi...
Ha már a kormány ilyen hamar mozgósít minket akkor az azt jelenti, hogy FÉLNEK!
Ne hagyjátok magatokat HAJRÁ!!
Ez a poszt után lehet, hogy holnaptól nem kell mennem többet szolgálni..."

Hirdetés