Header Ads

Nem vezethet autót Boros Lajos, mert bármikor megállhat a szíve


"Nagyon jól vagyok, ülök egy hintaszékben, ringatózom, és várom a hívást, hogy hol és mikor akarnak megműteni. Nem szorongok, elfoglalom magam. Minden délelőtt úszni megyek, ezzel készítem fel a szervezetem a műtétre" - mondta a lapnak Boros.

A 71 éves rádiós mindig is szenvedélyesen szeretett úszni, most pedig ennek nagy hasznát is veszi: a műtétet ugyanis mélyaltatásban végzik, így fontos, hogy minél nagyobb legyen a légzési kapacitása.

"Azért úszom minden nap, hogy a vitálkapacitásom jó legyen. Ez a Boros-módszer" - tréfálkozott. "Azelőtt 50 métert simán egyetlen levegővel átúsztam, megfordultam, és még tettem néhány tempót. Ma majdnem átúsztam a 25 méteres medencét, a csúcsformám felét futom" - tette hozzá.


Hirdetés
Boros megemlíti azt is, hogy a vele nagyjából egykorú Arnold Schwarzeneggert is ugyanilyen problémával műtötték. Reméli, hamarosan ő is megkapja az időpontot.

Boros autót továbbra sem vezet, mert nem szeretné, hogy vezetés közben rosszul legyen és ezzel másokat is veszélybe sodorjon.

"Abszolút jól vagyok, ezt üzenem mindenkinek. Ha nem tudnám, hogy mi van velem, akkor azt hinném, hogy meggyógyultam" - fogalmazott a legendás rádiós.

Hirdetés