Megkérdezték a miniszterelnököt, hogy mi a véleménye a tegnapi tüntetésről. EZT mondta


Az emberek tegnap gigantikus méretű tüntetésbe kezdtek, aminek az volt a célja, hogy a jelenlegi kormány vegye észre, hogy elégedetlenek az emberek, és szeretnék, ha a választás megismétlődne, illetve ha lemondana a Fidesz kormány. Mivel semmiféle következménye nem lett a tegnapi tüntetésnek, ezért jövőhéten újabb tüntetést szerveznek. 

De miért nem történt semmi? Miért van az, hogy az emberek hiába adnak hangot a nemtetszésüknek, semmi nem történik? Orbán Viktor így nyilatkozott:

Hirdetés

" A tüntetés elmondhatom, hogy egyértelműen a Sorosista beépített emberek szervezték, és pénzelik. Soros György érdeke, hogy ez a kormány lemondjon, mivel mi megtagadjuk a migránsok betelepítését Magyarországra, és a kerítésünk kizárja őket teljes Európa területéről. Soros minden ember zsebébe pénzt dugott, akik megjelentek tegnap a tüntetésen, de mi nem engedünk a Sorosista bérkatonák indokolatlan tüntetésének. Az emberek döntöttek, minket választottak, mi pedig elfogadjuk, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy megkértek, vezessük tovább ezt a sikeres országot. Köszönöm. " 

Oszd meg, ha szerinted nem Soros pénzeli ezt az egész elégedetlenséget, hanem önszántukból mentek tüntetni az emberek! 

Hirdetés


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már