Ilyen "szerény" körülmények között élnek Bódi Gusztiék. Margó megmutatta a hálószobájukat is, mik vannak ott

Bódiék szeretik a kényelmet a luxust, és a legújabb házuk is erről árulkodik

Hatalmas lakoma keretében látta vendégül Tinát, Emilio és Vivikét a Bódi család, akik már egy ideje lakásfelújításba kezdtek.

Házuk hosszas munkálatok után most végre elnyerte végleges formáját. Minden bútor a helyére került, így a pompás otthonba most először a Drága családom kameráinak is bepillantást engedtek.

Hirdetés

"Főleg Guszti volt az egész megálmodója, de bevonta a gyerekeket is. Mindenki hozzátett egy kicsit és így alakult ki ez a végleges forma. Az arany színnel nem spóroltunk, nagyon szeretjük. A bútorokon is megjelenik egy-egy arany motívum" - mondta Margó, aki örömmel mutatta meg az Emilio famíliának az elkészült vadonatúj otthonukat.

"Nagyon jó ízlése van Margóéknak jó érzékkel és szépen újították fel a házat. Margó mindenből kiveszi a részét, főz, mos, takarít, szervezi a fellépéseket és a ház felújításában is részt vett. Ebben  - és a sütési-főzési kedvünkben is - hasonlítunk" - mondta Tina, akinek férje egy lehengerlő beatbox produkcióval is megkoronázta az estét.

"Nagyon jól éreztük magunkat a Bódi családnál, akik Mama (Bangó Margit) régi barátai. Még az első, több mint húsz évvel ezelőtti TV-s szereplésük felvétele is előkerült az este folyamán. Nagyon jól nyomták már akkor is. El tudok képzelni egy Bangó Margit-Bódiék-Emilio fellépést. Remélem egyszer sor kerül erre" - mondta Emilio, akinek fergeteges szájdoboló produkcióját ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.
Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már