Header Ads

Fidesz: Soros pénzeli a mai tüntetéseket. Az emberek nem elégedetlenek, hanem tele tömték a szájukat pénzzel


„Az ellenzéknek annyi lett volna a dolga, hogy egyetértsen a kormánnyal, és máris nem a sorosozásról szólt volna a kampány” – mondta el a Magyar Időknek a propagandaminiszter.

Rogán Antal véleménye szerint a mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli. A cél csak annyiban változott, hogy miután nem sikerült megbuktatni, legalább meggyengítsék a kormányt, amely következetesen küzd a bevándorlás ellen.

Az ellenzék miatt kellett Sorossal és a menekültekkel foglalkozni a kampányban, ha ők egyetértettek volna a kormánnyal, akkor lehet, hogy más lett volna a téma.


Hirdetés
A Magyar Időknek a propagandaminiszter azt is elmondta: nem azért alakul át a kormányzati struktúra, mert az eddigi szerkezet nem vált be, csak más volt a helyzet 2014-ben, amikor nyoma sem volt a migránsválságnak, az EU sem akart a nemzeti szuverenitás megszüntetésével Európai Egyesült Államokat. És mivel a magyarok nem akarnak migránsokat, "nemcsak a határokat kell megvédeni, válaszolnunk kell például arra is, hogyan kezeljük a migránsok nélkül a népesedési problémákat. Több születendő gyerekre van szükség, ez pedig családközpontú kormányzást igényel".

A miniszter azt mondta, Orbán Viktor sokakkal konzultál, mielőtt dönt. Elmondta továbbá azt is, hogy a kormányban lesznek személyi változások, de mindenki megnyugodhat, mert "ami következik, az nem folytatása lesz az előző négy évnek, hanem egy újabb négy év kezdete"

Rogán szerint afelől is megnyugodhatunk, hogy nem lesz marakodás a párton belül, hiszen a Fidesz–KDNP olyan politikai közösség, ahol az ember helyét nem a pozíciója, hanem a feladata határozza meg.

Hirdetés