Header Ads

Elrepült a miniszterelnök, pedig holnap lesz egy országos tüntetés. Hova menekül kedves Viktor?

Orbán Viktor nem kíván belefolyni a szombati tüntetésbe, ezért tegnap sietve elhagyta Magyarországot - Ezeket mondta elutazása előtt:- Legyen kedves ossza már meg, aki szerint a miniszterelnöknek igenis itthon kellene lennie!


Mint az köztudott, holnap tömegek fognak az utcára vonulni és a kormány ellene tüntetni. A szervezők szombat délután fél 6-kor az Operaháznál várják a demonstrálókat és onnan indulnak majd a Parlament elé. Több párt is jelezte, hogy részt vesz a tüntetésen és ott lesz a vonuló tömeggel mivel úgy érzik, hogy országos méretű választási csalás történt, hiszen egyre több olyan tény lát napvilágot ami erre enged következtetni.

Ezzel a szöveggel hívják fel az eseményre a figyelmet a szervezők:

„Talpra, magyar! Tüntetnünk kell a demokráciánkért és a szabadságért! Itt akarunk élni! Szabadon, egy szabad hazában! A Fidesz választási rendszere, a kormány gyűlöletkampánya a többséget egyharmados kisebbségbe szorította.

Ezért követeljük:


Hirdetés
A szavazatok újraszámlálását!

Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!

Tisztességes választást! Új választási törvényt!

Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!”

Több tízezer emberre számít a rendőrség, aki szintén nagy erőkkel készül a demonstrációra. Több térfigyelő kamerát is felszerelnek a szombati tüntetés idejére.Eközben Orbán Viktor sietve elhagyta Magyarországot és Nápolyba utazott. Erről ezek a fényképek tanúskodnak:Hirdetés

Elutazása előtt ennyit mondott az őt megkérdező újságírónak:

"Sürgős teendőim Nápolyba szólítanak ami nem is baj, mert nem kívánok részese lenni egy olyan az ellenzéki pártok által gerjesztett kitalációkra és elméletekre épülő tüntetésének, ami a kormányom és személy szerint ellenem irányul! Szerda délután minden párt a kezébe vehette valamennyi szavazóköri jegyzőkönyvet. Ezek ellenőrzését megkezdték és hamarosan be fogják látni, hogy minden a törvényeknek megfelelően zajlott. Az ország döntött!"

Legyen kedves ossza már meg, aki szerint a miniszterelnöknek igenis itthon kellene lennie!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Hirdetés