A délutáni balesetben az anyuka belehalt a sérüléseibe a 8 éves kislánya életéért jelenleg is küzdenek a mentősök!

(A kép illusztráció)

Halálos baleset történt az 54-es főúton a Bács-Kiskun megyei Bócsa közelében vasárnap este – közölte honlapján a rendőrség.

Egy Nissan és egy Mercedes ütközött, a Nissan felborult. A 24. hu információi szerint egy család utazott a kocsiban. Az apa ki tudott mászni a fejreállt autóból, az anyát és a nyolcéves lánygyermeküket csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. Az anyuka belehalt a sérüléseibe, a nyolcéves kislány életéért jelenleg is küzdenek – tudta meg a 24.hu.

Hirdetés

„Egy Nissan és egy Mercedes ütközött össze Bócsánál. A Nissanban utazó budapesti nő a baleset során életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja” – mondta a portálnak a Bács Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

A katasztrófavédelem szóvivője is tájékoztatást adott a baleset körülményeiről:

„A balesetben öten megsérültek. A mentők elmondása alapján két ember könnyű, két ember pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett.  A műszaki mentést végző kiskőrösi és kiskunhalasi hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az elhunytat és az egyik sérültet feszítővágóval tudták kiszabadítani.”

A kislányt és az apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hirdetés

Ezeket láttad már