Újabb szörnyűség derült ki a kizuhant Pannika ügyében. Szorul a hurok az anya nyaka körül


A szerencsétlenség kapcsán egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki: most, ahogy a Blikk megtudta, Panni (†4) édesapja, Tamás is arra gyanakszik, hogy gyermeke mellett még valaki vagy valakik ott voltak az otthonukban, amikor a kicsi kiesett a negyedikről, és meghalt.

– Csak kapkodom a fejemet, hiszen számomra is minden­nap valami új dolog derül ki Pannikám halálával kapcsolatban – kezdte a megtört apa, Tamás. – Mindig az igazat mondtam a nyomozóknak. Aztán szembesülnöm kellett vele, hogy a lányom édesanyja megbukott a hazugságvizsgálaton: ez sokkoló volt. Most pedig még az is elképzelhető, hogy nem is egyedül volt Panna, amikor kizuhant. Ezt támasztja alá az is, ami már a korábbi szakértői vizsgálatoknál is felmerült: a bukóablakot nehéz volt kinyitni még egy felnőtt számára is. Azt is csak nemrég tudtam meg, hogy előfordult máskor is, hogy Panni keresztanyja nem egyedül volt a lakásunkban, mialatt a gyerekre vigyázott! Remélem, kiderül a teljes igazság! – sóhajtotta Tamás.

Hirdetés

A Tények információi szerint a keresztanyát a poligráfos vizsgálat kapcsán egyébként kifejezetten arról is kérdezték, hogy a lakásban volt-e, amikor a tragédia történt.

A gyerek a panel negyedik emeleti lakásának tetőablakán át zuhant ki /Fotó: Fuszek Gábor
Mint azt korábban megír­tuk, az orvos szakért­ő a k­is­lány szer­ve­ze­tében olyan men­nyiségű alkoholt talál­t, ami nem származhatott az újraélesztéséhez szükséges gyógyszerekből. Így az is nyitott kérdés még, hogy Panna hogyan jutott szeszhez: egyedül ivott-e bele egy pohárba, vagy valaki megitatta az alkohollal? Információnk szerint a kirendelt szakértő azt is vizsgálta, hogy az alkoholtól bódult kislány egyedül fel tudott-e mászni az ablakba, majd kimászni rajta.

– A szakértői vélemény megváltoztathatja az ügy kimenetelét – mondta dr. Lichy József, az apa ügyvédje.

Hirdetés

Ezeket láttad már