Header Ads

Ő Eszter, aki végzett a 9 hónapos kisfiával, majd magával is. Ezért tette,ezt a szörnyűséget


Döbbenet, gyász, értetlenség Lengyeltótiban. A 37 éves családanya látszólag imádta a kisfiát, boldogan mutogatta a szomszédoknak. Senki nem érti, miért végzett vele.

Bezárkózott fájdalmában a család abba a lengyeltóti családi házba, ahol a megrázó tragédia történt szerdán. Aznap dél körül értesítették a rendőröket, hogy a kilenc hónapos kisfiút holtan találták a lakásban. A zsaruk számára hamar világossá vált, hogy a gyermeket megfojtották. Információink szerint a pici testére a fürdőkád mellett talált rá az édesapja, a kisfiút vízbe fojthatta az anyja. B. Eszter ezután felakasztotta magát.

Hirdetés

A szülőket rendes, dolgos embereknek ismerték a környéken, közel egy éve házasodtak össze, ezután született a kisfiú. A férfi és testvére jól menő autószerelő-műhelyt vezet a városban. A telepü­lésen azt beszélik, hogy Eszter depresszió­ban szenvedett olyannyira, hogy emiatt kórházban is kezelték. Úgy tudni, a családban ezért ügyeltek is arra, hogy ne nagyon maradjon kettesben a babával. Az utóbbi időben azonban úgy tűnt, rendben van az élete, jól érzi magát, boldogok a férjével.


– Eszter mindig boldogan sétált a kisfiúval az utcán. Szerdán reggel együtt elmentek a védőnői ellátásra, és azt mondják, ott még teljesen normálisan viselkedett. Hogy ezután mi történhetett, rejtély – mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Úgy tudjuk, Eszterék nemrég költöztek a településre, húga a szemközti házban lakik, gyermeke alig két hónappal fiatalabb Eszter kisfiánál, így sokat sétáltak együtt a fiúkkal. Megkerestük az apai nagyszülőket, az édesapa testvérét, aki csupán annyit mondott, hogy a gyásztól teljesen összetörtek, képtelenek beszélni a történtekről.

Hirdetés