Ma megérkezett a kormány ajándéka. De én, nyugdíjas vagyok, van elég pénzem már, gazdagok a nyugdíjasok!Tisztelt Kormány! Köszönöm a gesztust, de nekünk nyugdíjasoknak van elég pénzünk. Mit gondolnak, mi akik abban az időben nőttünk fel, amikor még a kenyeret jegyre adták, amikor a csokoládé luxus cikk volt, azt hiszik, hogy nem spóroltunk egész életünkben? Épp elég pénze van minden nyugdíjas társamnak, mert mi még tudjuk mi az spórolni, és közben sanyargatni magunk, de a párna cihánban több százezer forintot, vagy több millió forintot rejtegetni.

Hirdetés

Kérem legközelebb a 10 ezer forintot ne nekem küldjék ki, hanem annak a sok éhező gyermeknek! Elnézést, ha valakit megsértek ezzel, és elnézést kérek azoktól a nyugdíjasoktól, akiknek nincs félre tett pénze.

De remélem mindenki egyetért, hogy mehetne jobb helyre is ez a sok tizezer forint, és nem kéne megpróbálni felvásárolni a nyugdjasok szavazatait..

Nincs még egy ország, ahol választások előtt az aktuális kormány pénzzel támogatja a nyugdíjasokat.. Ez nyíltan vesztegetés! Ezt miért nem büntetik?

Hirdetés

Ezeket láttad már