Kamion és busz ütközött, tíz sérült.A fiam életét a mentőhelikopteres férfi mentette meg, Neked üzenek most!


Kamion és autóbusz ütközött össze a 86-os főúton Jánossomorja és Bősárkány között kedd délután, a balesetben tíz ember megsérült, az utat lezárták – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a busz vezetője beszorult, őt várhatóan ki kell vágni a járműből. Smuk Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság sajtreferense elmondta, hogy a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút felé terelik, a Jánossomorja felől érkezőket pedig visszafordítják Mosonmagyaróvár felé.


Hirdetés
A buszon utazó kisfiú édesanyja üzent a mentősöknek, akik megmentették a fuldokló kisfia életét.

" Kedves mentősök, nagyon hálás vagyok Nektek amiért erőtökön felül dolgoztok, túlóráztok, meg sem fizetnek, de rendületlenül teszitek a dolgotok. A fiam életét annak a Péternek köszönhetjük, aki a mentőhelikopterrel érkezett, és a sérültek között észrevette a törékeny kisfiam, aki már ellilult az oxigénhiánytól, ugyanis a balesetben félrenyelte a falatot, és nem kapott tőle levegőt. Egyszerűen annyira hálás vagyok, hogy sírok most is miközben írok. Köszönöm, a szüleid nagyon jó munkát végeztek Péter, mert egy ilyen embert faragtak belőled, aki életeket ment!

Kérlek osszátok meg, hogy eljusson Péterhez, hogy lássa, mennyire jó embernek tartja őt mindenki! Köszönöm

Hirdetés

Ezeket láttad már