Hiába váltak el, döbbenetesen sok fizetést ad Katinka a volt férjének. Emberségből ötös Katinka!


Az amerikai szakember továbbra is szerepel a Kiemelt Edzői Programban, s kapja a havi 1 millió forintos állami fizetést.

A Magyar Idők szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága nemrég érdeklődött a Magyar Úszószövetségnél, hogy ki irányítja a klasszis tréningjeit. A testület továbbította a kérdést Hosszúnak, aki azt a választ adta, hogy időszakosan Tusup.


Hirdetés
– Katinka az edzésmunkáját továbbra is edzője, Shane Tusup irányelvei és edzésprogramja alapján végzi az amerikai szakember időszakos jelenléte és felügyelete mellett – árulta el Kiss Kinga, a versenyzőnő sajtósa.

A naponta elvégzendő munkát az amerikai tréner állítja össze, de csak ritkán tartózkodik a medence szélén. Ezt támasztja alá, hogy a Duna Arénánál többször azt láttuk, a házaspár különböző időpontokban tartózkodik a létesítményben: amikor Tusup távozik, érkezik Hosszú.

– Az amerikai edző minden hónap végén küld teljesítmény­igazolást, s Hosszú is őt nevezte meg edzőjének, ezért jár neki a kiemelt fizetés, még ha nem is teljesen világos, mit jelent esetükben az időszakos kifejezés. A rendszer alapvetően jóhiszemű, nincs felkészülve az övékhez hasonló bonyolult helyzetre – árulta el egy uszodai körökben jártas informátorunk.

Hirdetés

Ezeket láttad már