Ezért a fiatal lányért hagyta el Bea asszonyt Győzike. Nem is gondoltad volna


Évekkel ezelőtt elhagyta családját egy fiatal lányért,a Gáspár család női tagjai mai napig nem tudták elfogadni az estet. Győzike állítja: szerelmes volt a lányba. Egyikük sem szívesen beszél az esetről, ezúttal sem az érintettek, hanem Evelin volt, aki felemlegette a témát, és az ATV stúdiójában, a vasárnap látható Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban borította a bilit


Hirdetés
A műsorvezető dicsérte vendégét, hogy Bea az egyetlen nő az életében. Evelinnek több se kellett, felkapta a vizet és kipakolt apja titkos szerelméről.A lány nem más volt mint VV Gigi.

Győzike egy erotika kiállításon találkozott a lánnyal,aki ott hoszteszkedett,egyből szerelmes lett celebünk. Hamarosan már viszony alakult ki köztük a fiatal lánnyal.


VV Gigi tagadja az esetet,állítása szerint Győzike megkörnyékezte őt,de ő visszautasította .Többen nem így tudják.GspárEvelin szerint apja ma sem hagyott fel a csajozással,Győzike erre csak annyit mondott jót tesz az hiúságának.Bea asszony szerint Győzike már többször megcsalta őt,de megbocsájtott neki.

Hirdetés

Ezeket láttad már