Header Ads

Éva vagyok, és megosztok veletek egy intim titkot magamról, olvasd el, és kérlek segíts rajtam


Kedves Ismerőseim!
Nem is tudom , hol kezdjem... Az utolsó esélyeim reményében döntöttem úgy , hogy a legintimebb , legféltettebb “titkom “ , feltárom, egy jobb élet minőség reményében .
Az én “kálváriám “ 2013-ban kezdődött ....
Történetemben nagyon sok szenvedés , és fizikai fàjdalom van , amiket nem szeretnék leírni részletesen, nem akarok elétektárni...


Hirdetés
Egy súlyos felfázás tüneteivel kezdődött minden, 5évvel ezelött , és ennek sajnos azóta sincs vége...
Rengeteg orvoshoz járás , internetes keresgélés,
Magyarországon szinte tényleg a legjobbaktól- a “kevésbé jókig” , mindenhol megfordultam .
Míg körülbelül több , mint egy évvel ezelőtt megtaláltam Dr. Lovász Sándort (jelenlegi kezelő orvosom) , aki 5év után megállapította , hogy egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedek , melyet IC szindrómának hívnak .

A kezeléseket elkezdtük , sajnos az állapotom egyelőre nem igazán akar javulni...
Még mindig rengeteg fájdalmam van .
15kezelést lehet felvenni, jelenleg az 5ödik kezelésem kapom . (Hugyhólyagba célzott befecskendezés , szteroid, antibiotikum, és egyéb anyagok melyek hiányoznak a hólyag GAG- rétegéből) .
Tudom, hogy rengetegen nem hallotak még erről a betegségről , hiszen ez egy nagyon ritka kór ,hazánkban szinte mindössze 20ezer embert érint.

Hirdetés
A kérésem csak annyi, lenne , hogy ezt az írásomat, ha kérhetem minnél többen osszátok meg , hátha van a környezetemben hasonló beteg , akinek több tapasztalata van , tudna segíteni a tovább haladásban.

Esetleg külföldön vagy itthon olyan professzionális orvosok akik erre a szakterületre összpontosítanak .(Mivel gyógyithatalan a betegség, csak tünetmentes tudnék lenni ideig -óráig, de akár több hónapig is, viszont nekem ez is nagyon nagy segítség lenne. Sajnos egyre sürübbek reménytelen napjaim,nem szeretném feladni .
Minden eggyes megosztás , nekem nagyon sokat jelentene!
Köszönöm szépen .🙏🏻

Hirdetés