Előkerült Jolly eltitkolt 16 éves fia. Beszélt az apjáról, és ezeket mondta!Hirdetés
Jolly első házasságából is született gyermeke. A 16 éves Szilveszter is híres zenész szeretne lenni.

Énekelni és zongorázni tanul, emellett pedig gitározik is. Művészeti iskolába jár, hangját pedig magántanár segítségével képzi. „A tanárom szerint nem mindennapi kincs van a torkomban, és én ezt ki is szeretném használni” – mondja Szilveszter. Édesanyja két műszakban dolgozik, hogy ki tudja fizetni magántanárát.

Azt is elárulta, hogy popzenész szeretne lenni. Édesapja érdemeit maximálisan elismeri és vasárnap esténként drukkol neki. Azonban kiskorában szülei annyi mulatószenét hallgattattak vele, hogy abból neki elég volt.


Eddig azért nem tudhattunk róla, mert önerőből szeretne érvényesülni. Ami pedig önmagában elismerésre méltó, ugyanis a megtévesztésig hasonlít apjára. Se ő, se apja nem híresztelte családi köteléküket. Nem szeretne apja érdemei miatt előrejutni. „Inkább szeretném én is rendesen végigjárni a ranglétrát – minden nehézségével együtt.”

Hirdetés

Szilveszter már többször fellépett, iskolája pedig benevezte egy tehetségkutató versenybe.


Beszélt apjáról a srác.

A mulatós zenész tündéri kislányát, a kis Suzyt már mindenki ismeri. Viszont csak kevesen tudják, hogy Jollynak van az előző kapcsolatából egy tizenöt éves fia. A kissrác nagyon tehetséges énekes, és zenész, de a közvetlen rokonokon kívül senki nem tudja, hogy ki az apukája.
Hirdetés
– Igen, én is énekelni tanulok, emellett zongorázom és gitározok is. Egy művészeti suliba járok, és hetente pedig magántanárnál képezem a hangomat, illetve a hangszer tudásomat- meséli a kissrác.

Hogy a fia álma megvalósuljon, az édesanyja két műszakban is helytáll, hiszen a magántanárok egyike sem olcsó mulatság. Szilveszter pedig nem kér segítséget az édesapjától.Emlékszem, hogy amikor még együtt volt az édesanyám és az édesapám, állandóan mulatós zenét hallgattattak velem. Nekem abból elég is volt, annak ellenére, hogy maximálisan elismerem, amit az édesapám csinál, és nagyon büszke vagyok rá! Vasárnaponként mindig nézem a tévében, és nagyon drukkolok neki. Annak ellenére, hogy csak ritkán beszélünk egymással. Mindezek ellenére én nem szeretnék az ő nyomdokaiba lépni, és mindenki előtt titkolom, hogy ki az apám! – meséli a tizenhat éves fiú.

Hirdetés

Ezeket láttad már